Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

RADIOTALASNI LIFTING LICA I TELA

NAJPOPULARNIJI, NEHIRUŠKI I NEINVAZIVNI LIFTING ZA OPUŠTENU KOŽU

Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju koagulaciju proteina, a pošto su kolagena i elastična vlakna proteinske prirode, to se ona koagulacijom skraćuju. Starenjem se ta vlakna istežu i opuštaju, a primenom radiotalasa skraćuju i zatežu. Tako daju bolju potporu koži.

Radiotalasni lifting tela je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste opuštenu kožu stomaka, butina, unutrašnja strana nadlaktica, predela oko kolena. Tretman je bezbolan i prijatan, traje oko 45 minuta i nema neželjenih efekata.  Preporuka je da se radi serija od 3 tretmana na 10 dana. U cilju održavanja postignutih rezultata, preporuka je seriju RTL tretmana tela ponoviti na 6 meseci.

Radiotalasni lifting lica je idealan za one koji žele da učvrste i zategnu kožu lica, vrata i dekoltea na vrlo konforan i potpuno bezbedan način. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Sa sledećim intervencijama efekat zatezanja se povećava.

Nakon završetka tretmana klijenti se mogu vratiti uobičajenim aktivnostima. 

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE