Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

BB GLOW

ZA UJEDNAČEN I BLISTAV TEN 

BB Glow je savršen za suvu, oštećenu suncem, hiperpigmentisanu kožu. Ovaj inovativni tretman pruža apsolutni i trenutni efekat osvetljenja i podmlađivanja kože, ujednačuje i smanjuje diskoloraciju/ depigmentaciju kože, postiže se prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, sužavaju pore, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci kako kod muškaraca, tako i kod žena. Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

Prillikom rada se u kožu ubacuju različiti pigmenti (puderi) pomoću nano iglica koji daju koži efekat sjaja - GLOW efekat. Koža već nakon prvog tretmana izgleda ružičastija, svetlija i mlađa. Naravno, možete raditi i sa nekoliko nijansi kako biste postigli efekat konturisanja.  Tretman je bezbedan, potpuno bezbolan i prijatan u trajanju do 50 minuta.

Čak i nakon prvog tretmana sa BB Glow-om može se videti jasno poboljšanje izgleda kože, ali naša preporuka je radi punog efekta, odraditi seriju BB Glow tretmana koja obuhvata 3-4 tretmana, svake dve do tri nedelje. U zavisnosti od metabolizma rezultat nakon odrađene serije traje do 10 meseci.                Efekti tretmana su:

- kože lica dobija trenutni sjaj, hidrirana je i jedra

- ublaženi su podočnjaci, pege, fleke i ožiljci od akni

 - problem hiperpigmentacija i crvenila je rešen

 - sitne bore postaju nevidljive

Ovaj tretman odličan je i za strije. Strije se izglačaju dermalnim rolerima, ali ostaje bela boja, jer se pigment ne obnavlja. Uz BB glow tretman dobija se istovetna boja, kao boja okolne kože.