Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

SPA TRETMANI ZA TELO - BYOTEA

CRYSTAL BODY CARE  - SAVRŠEN TRETMAN ZA DETOX I LIPO DRENAŽU

Odvojite za sebe 30 minuta spa rituala koji će Vas maksimalno relaksirati, dajući svilenkast izgled Vašoj koži. U okviru tretmana radi se blago abrazivan piling tela koji pospešuje cirkulaciju i uklanja izumrle ćelije sa površine kože. Sadrži u sebi kristale himalajske soli koji se tope na koži i shea buter koji hrani dodatno kožu, čineći je glatkom i mekanom. Piling može da se ispere, ali i ne mora. Nakon toga se radi limfna drenaža fluidom - enzimski preparat koji dublje prodire u kožu. Na kraju tretmana na kožu se nanosi parfem za telo koji daje osećaj svežine i zadovoljstva.
Tretman može da se radi za celo telo ili parcijalno. Svi preparati koji se koriste tokom tretmana si iz kolekcije Crystal Body Care, italijanske kozmetičke kuće Byotea, koja se fokusira se na izbor sastojaka, dajući prednost prirodnom poreklu aktivnih supsanci.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE


SPA TRETMAN ZA STOPALA

Nega Vaših stopala biće kompletna uz osvežavajuć spa tretman kolekcije Byotea FOOT CARE. Tretman traje do pola sata, opušta i relaksira Vaša umorna stopala, poboljšava cirkulaciju, čineći kožu mekanom, nahranjenom i osveženom. 
Sastoji se od nanošenja hidrantne pene za stopala koja omekšava kožu i hidrira, abrazivni piling sa mentom kojim uklanjamo orožale ćelije sa površine kože i koji pruža vrlo prijatan osećaj hlađenja. Opuštajuća masaža kremom u zavisnosti od potreba kože na Vašim stopalim daje mekoću i svu potrebnu negu ( krema za hidrataciju ili krema koja ima efekat hlađenja kod bolnih, otečenih stopla i umornih nogu).
Na samom kraju tretmana nanosi se parfem za stopala sa pepermintom i eukaliptusom, koji takođe hladi, ali ima i antibakterijsko dejstvo.
Preparati su iz Byoteine kolekcije za stopala FOOT CARE, koji sadrze 95% prirodne komponente, obogaćena arnikom i eukaliptusom.
Klijent je tokom celog tretmana u profesionalnoj spa pedikir fotelji sa multifunkcionalnim podešavanjem i nekoliko režima masaže regije leđa što omogućava potpuni ugođaj.

NAPOMENA
Byotea proizvodi ne sadrže:
PARABE - hemijsko jedinjenje sintetskog porekla koji se obično koristi kao konzervans koji može izazvati iritacije kože i alergijske reakcije 
PARAFIN - naftni derivat inertna i veoma stabilna supstanca veoma popularna u fizioterapiji i kozmetičkim tretmanima 
GMO - živi organizam koji genetski modifikuje poreklo uz pomoć tehnika genetskog inženjeringa. GMO obuhvata bakterije, kvasac, alge, biljke, ribe. 
SSL/SLE - natrijum sulfat natrijum i Lorethsulfat natrij SLE mogu izazvati ekstremnu suvoću osetljive kože, utičući na proteine ​​i prirodnu zaštitu kože.