Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

TRETMANI LICA

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i preporučuje se svima - muškarcima i ženama svih uzrasta, bilo da želite da tretirate problematičnu kožu sa aknama i bubuljicama ili da pospešite svežinu i hidriranost svoje kože. Preporuka dr Suzane Kostić spec.dermatovenerologije, da je ovaj tretman važno primenjivati još od puberteta, zato što većina promena i problema na koži počinje u toj dobi, a između ostalog, korisno je početi što ranije sa adekvatnom negom kože, jer se tako usporava proces starenja, što pomaže da se bore što kasnije pojave. Nakon konsultacije sa našim dermatologom, a u zavisnosti od stanja i eventualnih problema na koži, sprovodi se higijenski tretman lica.

Ovaj tretman podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama i omogućava nam da naša koža bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom. Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preparata prema tipu kože, a koji će najbolje poboljšati stanje vaše kože. Ono što je obavezno prilikom higijenskog tretmana kože je piling koji će odstraniti mrtve ćelije i omogućiti njihovu zamenu novim, mladim ćelijama. Higijenskim tretmanom lica se ne dobija samo dubinski očišćena koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, a poznato je da su oni najzaslužniji za svežu, hidriranu i zdravu kožu. Sama završnica tretmana se sastoji iz dve maske i kreme prema tipu kože, koje imaju ulogu da smire, nahrane i zaštite kožu. Tretman traje do sat i po, a nakon ovog tretmana,od kozmetičara u Yuta centru dobićete smernice za održavanje kože do sledećeg higijenskog čišćenja.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE

SPECIFIČNI TRETMANI LICA

SKIN CODE  - REŠAVA PROBLEME SVAKE REGIJE LICA CILJANIM I INTEZIVNIM DELOVANJEM

Ovaj novi beauty tretman iz profesionalne linije Diego Dalla Palma, karakteriše visoka koncentracija aktivnih sastojaka, koji se suočavaju sa specifičnim potrebama personalnog koda kože svakog klijenta - jer tajna balansa i lepote leži upravo u personalnom kodu kože!  Tretman je vrlo prijatan, opuštajuć i predstavlja savršeno rešenje za sve one koji imaju problem sa crvenilom, sa osetljivom, kuperoznom kožom, dehidriranom, nečistoćama na koži, opuštenom kožom... Tretmanom se stimuliše obnova kože, čineći je trenutno glađom, zategnutom, otpornijom i jedrom. Takođe je odličan u borbi protiv znakova hrono i foto starenja, potpomaže u očuvanju mladalačkog kapitala kože, umanjujući bore i gubitak tonusa i elastičnosti.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE

TRETMAN ZA HIDRATACIJU - HIDRIRANA KOŽA JE ZADOVOLJNA KOŽA!

Ovaj hidro-balansirajući tretman dizajniran je da utoli žeđ kože i povrati čvrstoću dehidrirane i veoma suve kože. Namenjen je osobama od 25-e godine koje imaju dehidriranu, suvu ili krhku kožu, sa osećajem neprijatnosti i „zatezanja“, koja je sklona pojavi bora. Takođe se preporučuje osobama koje su izložene spoljnim uticajima (sunce, vetar, hladnoća, klima uređaji itd). Savršen tretman za borbu protiv pojave prvih bora i znakova starenja. Preporuka naših kozmetičara je da se odradi jednom u 15 dana. Tretman traje 45 minuta, a efekti su odmah vidljivi -  koža je znatno vitalnija i mladalačkijeg izgleda. 

ZLATNA MASKA - ZA MLADOLIK I NEGOVAN IZGLED

Uz ovaj intenzivni i vrlo popularan tretman Vašoj koži se vraća vitalnost, podmlađen ten i blistavi izgled. Maska ima anti-age dejstvo, jer stimuliše produkciju novog kolagena i štiti potporne strukture kože zahvaljujući sinergističkom delovanju AGE DELAY COMPLEX-a i NO-A.G.E.S PEPTIDA. Dvoslojna tehnologija izrade DOUBLE SKIN POWER MASK omogućava bolje i dublje prodiranje aktivnih sastojaka. Tretman traje do pola sata. Nakon tretmana koži se vraća vitalnost, blistav ten i negovan izgled.

MAGNETNA MASKA - ZA HIDRIRANU, ZATEGNUTIJU I OTPORNIJU KOŽU

Naučnici su utvrdili da u procesu starenja neatrofira samo koža, već i potkožno tkivo, mišići, pa i sama kost. Magnetna maska zahvata i ove dublje strukture. Maska je već pripremljena prema obliku lica. U sebi sadrži veliki broj malih magneta i utopljenja je u čist hijaluron. Hijaluron rehidrira kožu, regeneriše ćelije na površini i daje punoću koži, a magneti popravljaju tonis mišića. Maska se nanosi na čisto lice tako da ravnomerno pokrije sve delove lica. Da bi se pospešio efekat hijalurona i delovanje magneta, preko maske se prelazi elektrodom sa ultrazvučnim talasima. Treman traje 45min. a efekat je izvanredan.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA - ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

Jedna od novijih procedura u okviru današnjih kozmetičkih tretmana jeste ultrazvučno čišćenje lica špatulom. Ova metoda može biti samostalna ili u okviru bilo kog kozmetičkog tretmana. Ukoliko se radi samostalno možemo postići sledeće efekte: čišćenje površinskog sloja kože, izvlačenje mitisera i sebuma iz pora, glačanje kože (ten je ujednačen),unošenje aktivnih ampula u kožu. Prednost ultrazvučne špatule je ta što olakšava i skraćuje vreme klasičnog tretmana, čini ga manje bolnim i prijatnim po klijenta. Pri izvlačenju mitisera ultrazvukom koža reaguje blagim crvenilom koje nestaje nakon pola sata ili već nakon maske koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Takođe, ukoliko unosite aktivne supstance ovim putem, možete biti sigurni da je koža upila veću dozu sastojaka za razliku od unošenja utrljavanjem ili masažom. Ovaj tretman preporučuje se svim osobama koje su osetljive na uklanjanje mitisera ručno, kao i koži koja burno reaguje na ručno istiskivanje. Takođe je i idealan za osobe koje žele „blic efekat" na svojoj koži pre nekog bitnog događaja, a razlog tome je taj što koža odmah bude lepša, jedrija, zdravijeg izgleda, za osobe koje nemaju vremena za tretmane koji traju dugo, a žele isti efekat, koji redovno rade na održavanju i nezi kože (kao dopunska procedura). Bitno je napomenuti da za ovaj tretman ne postoje kontradikcije.