Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

o nama

MI SMO TU DA BRINEMO O VAŠOJ LEPOTI I O ZDRAVLJU VAŠE KOŽE

Savremeno opremljena specijalistička ordinacija za kožne i polne bolesti Yuta Centar, Vam pored dermatoloških pregleda, nudi i različite estetske intervencije ( botox, fileri, silhouette soft niti, hemijski pilinzi, ellanse kolagen stimulator, mezoterapija, PRP - podmlađivanje faktorima rasta iz sopstvene krvi, Cellular matrix, laserska epilacija, HiFu tretmani, ND YAG laser - HOLLYWOOD-ski piling...itd) i mogućnost da uživate u prijatnim kozmetičkim tretmanima ( pedikir, manikir, depilacija, sve vrste masaža, tretmani lica, hydrafacial tretman, BB glow.)

U prijatnoj atmosferi ordinacije dočekaće Vas izuzetno ljubazno i stručno osoblje uz primenu najsavremenijih metoda ulepšavanja i izuzetno kvalitetnih preparata. Ordinacija nakon tri decenije rada, može da se pohvali velikim brojem stalnih i zadovoljnih korisnika. Ovo postižemo konstantnim unapređenjem tehnologije, obukom kadrova i testiranjem kozmetičkih proizvoda koje koristimo u skladu sa zahtevima naših klijentata. Prisustvo na raznim svetskim i evropskim kongresima i edukacijama omogućuje nam da primenimo najsavremenije metode u oblastima estetske medicine i dermatologije.

Na čelu stručnog tima je dr Suzana Kostić specijalista dermatovenerologije koja se privatnom praksom bavi već 30 godina.

BIOGRAFIJA DR SUZANE KOSTIĆ, SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOGIJE

Osnovnu školu završila je u Čačku. Tri razreda Gimnazije takođe u Čačku, a četvrti razred u Sjedinjenim Američkim državama u Wisconsin-u kao student na razmeni preko AFS organizacije.Gimnaziju završila sa Vukovom diplomom. Studije medicine završila u roku na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Lekarski staž u Čačanskoj bolnici i Domu zdravlja. Radila kao lekar opšte prakse u nekoliko abulanti na teritoriji opštine Čačak i 3 godine u Hitnoj pomoći, gde je postala odličan ordinarijus i stekla veliko iskustvo u rešavanju urgentnih stanja u medicini.

Specijalizaciju iz dermatologije sa venerologijom završila 1997. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od tada se neprekidno usavršava za razne procedure iz klasične dermatologije i estetike: dermatoskopija, elektroterapija, laserska terapija, laserska epilacija, kauterizacija kapilara, hemijski piling, upotreba hijaluronskih filera za estetske procedure, PRP - podmlađivanje faktorima rasta iz sopstvene krvi, botox, mezoterapija, lipoliza, silhouette soft niti za parcijalni lifting, mezoniti, ellanse kolagen stimulator, kolagen stimulatori,Sillouet soft niti,cellular matrix (PRP sa hijaluronom) i dr. Njena radoznalost, istraživački duh i želja za znanjem odvele su je i na drugi put, ka drugoj vrsti medicine, a to je energetska medicina - Su Jok terapija i Theta healing. Tu su i brojni seminari iz oblasti psihologije: magic words, order of love, hooponopono, seminari Dr Rudiger Dalke-a. I tu nije kraj, jer svaka nova metoda i novi princip lečenja u poslu kojim se bavi, moraju biti osvojeni. I oni dalje otvaraju put ka opet novim saznanjima, učenjima i novim usavršavanjima.

Od 2006. godine vodi svoju privatnu praksu. Na čelu je odgovornog i stručnog tima Yuta centra. Ordinacija se postepeno i uspešno razvijala i rasla, ka tome da postane jedna od vodećih u oblastima dermatologije i venerologije u Srbiji. Trenutno ima oko 10 zaposlenih, a kormilo polako prepušta dipl.ekonomisti Milošu Kostiću, svom sinu.

Od 2007. godine radi kao gostujući doktor u ordinacijama u Beogradu. Dr Suzana Kostić takođe radi kao predavač i edukator i kao saradnik tri medicinska časopisa. Održala brojna predavanja i edukacije iz oblasti dermatologije i kozmetologije na sajmovima i odgovornim televizijskim emisijama.


U svom timu okupila je stalnu ekipu izuzetno stručnih saradnica koje su veoma posvećene poslu, koje se neprekidno usavršavaju i usvajaju nova znanja i trendove u fizikalnoj medicini i kozmetologiji. Saradnice, visoko stručni diplomirani kozmetolozi i viši fizioterapeuti obavljaju klasične i anti age tretmane lica i različite masaže lica i tela.


POSETITE NAS I MI ĆEMO SE POBRINUTI DA VAŠ IZGLED VRATI SVOJU PRIRODNU FORMU!