Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

DIODNI LASER ( epilacija )

DIODNI LASER - LASERSKA EPILACIJA

BRZO, BEZBOLNO, EFIKASNO I TRAJNO UKLANJANJE NEŽELJENIH DLAČICA

Trajna epilacija diodnim laserom se zasniva na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zrak prolazi kroz površinu kože i dopire do korena folikula dlake. Svetlost se može apsorbovati i pretvoriti u toplotno oštećeno tkivo folikula dlake, tako da se predeo gubitka dlake regeneriše bez oštećenja okolnog tkiva. Blag bol, laka procedura korišćenja, najbezbednija tehnologija za trajnu epilaciju koju možete raditi tokom cele godine!

PREDNOSTI EPILACIJE DIODNIM LASEROM

*Osmišljen je tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža. Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela. 

*Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje, ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa. 

*Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini gotovo bezbolnom. 

*Velika prednost ovog lasera je ta što se dlake uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije. 

*Njegova prednost je i ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka i veoma svetlih dlaka. 

REZULTATI

Rezultat laserske epilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest do osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene popravke, ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, dlačice koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti. Nakon završenih tretmana koža je lepa, svilenkasta i glatka, bez neželjenih i uraslih dlačica.

SMERNICE ZA PRIPREMU

Za savetovanje je potrebno da imate jedan do dva dana rasta kako bi područja koja se tretiraju bila lako prepoznatljiva. Međutim, pre tretmana molimo da obrijete područje veče pre tretmana. Za uklanjanje dlačica na licu, nemojte koristiti (ili svakako isprati sve) šminku pre tretmana. Ako ste trenutno na lekovima ili ste bili u poslednjih 6 meseci, javite nam se. Lekovi mogu učiniti vašu kožu osetljivijom na oštećenja od lasera. 

Uopšteno, najbolje je sačekati 4-5 nedelja između tretmana, u zavisnosti od toga koja područja tretirate. Nema nikakve prednosti ako su posete i tretmani blizu jedan drugom, čak i ako ne vidite trenutne rezultate. Laser cilja samo dlaku u fazi rasta. Sledeća faza rasta biće za 4 – 5 nedelja.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE