Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

REJUVENACIJA INTIMNE REGIJE

Poznato je da nakon vaginalnog (prirodnog) porođaja dolazi do izmene introitusa(samog predvorja) vagine, kao i stvaranja ožiljka od epiziotomije. Kod prirodno vitkih žena, onih koje su izgubile dosta kilograma, kao i kod sredovečnih i starijih žena, gubi se potkožno masno tkivo iz regije velikih usana. Velike usne, takođe, imaju ulogu da podrže unutrašnje strukture intimne regije (Izlazni kanal bešike i zidove vagine). Kod gubitka potkožne masti iz velikih usana, ove unutrašnje strukture počinju polako da spadaju i prave velike probleme. Česte infekcije urinarnog (upala bešike) i genitalnog (pojačan sekret, upala cerviksa materice i dr.) trakta. Kod žena u menopauzi stvara se suvoća spoljašnjih i unutrašnjih genitalija.

Sve ovo se može preduprediti ubrizgavanjem hijaluronskih, posebnih, filera kojima se vraća prvobitni volumen velikih usana. Procedura je jednostavna. Tri dana pre, potrebno je uraditi depilaciju ili brijanje. Radi se u lokalnoj anesteziji i nakon intervencije koja traje 15 - 30 min, preventivno se daju antibiotici tokom 5 dana. Efekat je odmah vidljiv i traje do 2 godine. Ukoliko se kombinuje sa primenom PRP metode( podmlađivanje faktorima rasta iz sopstvene krvi), efekat traje i duže. Postiže se, ne samo estetski efekat, već i funkcionalni. Nadoknađuje se izgubljena vlažnost, volumen velikih usana, zaštitna funkcija kao prevencija spada bešike i zidova vagine.A ubrizgavanjem hijalurona u G tačku, koja nije više tabu, postiže se i bolja seksualna aktivnost kod žena.  

Neauvia rosa je posebno dizajniran filer velike gustine, do sada prvi registrovan kao organski filer, koji se koristi u modelovanju i hidriranju intimne regije. Ne izaziva alergijske reakcije (barem do sada nema registovan ni jedan slučaj u svetu).