Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

ZA ČISTU, BLISTAVU I PODMLAĐENU KOŽU!

   Hydrafacial je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinuje hidradermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože. Hydrafacial ne podrazumeva samo unapređivanje izgleda i teksture kože, već poboljšava kvalitet kože u celini.

Hydrafacial je pravi tretman za sve one koji imaju:
*TINEJDŽERSKE AKNE
*BUBULJICE I AKNE KOJIMA SU SKLONI ODRASLI
*MITISERE
*SUVU KOŽU
*BORE I FINE LINIJE
*UMORNU KOŽU BEZ SJAJA
*PODOČNJAKE
*NADUTO LICE
*HIPERPIGMENTACIJU
*FOTOOŠTEĆENJA
*STARAČKE PEGE
*PROŠIRENE PORE

Tretman se sastoji iz četiri koraka:  
1.korak – ČIŠĆENJE I EKSFOLIACIJA podrazumeva odstranjivanje zadebljalog sloja i mrtvih ćelija sa kože čime se ubrzava njena regeneracija (mladoj, novoj koži se omogućava izlazak na površinu)
2.korak – PILING obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja, bez perutanja i iritacije kože. Jassnerovim pilingom se dubinski čisti koža lica razgrađujući orožale ćelije i loj
3.korak – ISHRANA kože podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže oligo peptide, vitaminima, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu kako bi se koža nahranila i zaštitila
4.korak – HIDRATACIJA I OXIGENACIJA kože.

Sam tretman je vrlo prijatan, relaksirajuć i potpuno neinvazivan. Pogodan je za sve tipove kože, ma koliko ona bila osetljiva. Odlično se uklapa sa drugim kozmetičkim tretmanima. Traje do 45 minuta i nema iritacije ni perioda oporavka (pacijenti se odmah mogu vratiti dnevnim obavezama), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.


Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE