Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

TREPAVICE OD NERCA

TREP, TREP MA SAMO TREPNI! 

Izuzetno je malo žena koje imaju tu sreću da ih priroda obdari sa prelepim, dugim i gustim trepavicama, pa smo tako u večitoj potrazi za onom savršenom maskarom koja će nam podariti taj, toliko željeni, zavodljivi pogled ispod trepavica. Upravo zato tretman ugradnje trepavica je u kozmetičkom svetu napravio ogroman bum, pružajući ženama prelep pogled 24 sata dnevno, štedeći njihovo vreme i oslobađajući ih svih propratnih pomagla kao što su maskare, uvijači, veštačke trepavice i lepak.

Mi u Yuta Centru smo se opredelili baš za TREPAVICE OD NERCA, jer su vrlo prijatne za nošenje i daju potpuno lep, prirodni izgled oku, ne opterećuju prirodne trepavice, a ni oko, i nisu grube na dodir, što je opet slučaj kod svilenih trepavica. Koristi se prirodna dlaka od nerca, sa najfinijeg dela nerca sa repa. Metoda traje 2 sata i zove se „spavajuća metoda“, jer žena odmara dok traje tretman. Stavlja se dlaka na dlaku, znači nerc dlaka se stavlja na prirodnu dlaku i izuzetno je važno zbog regeneracije trepavica da se opterete samo zrele i stare dlake, a mlade da budu slobodne. Bitno je dobro proceniti koja dužina i debljina ekstenzija odgovara klijentu u skladu sa njegovim prirodnom trepavicama.

Sa trepavicama se možete tuširati, kupati, plivati, šminkati bez straha da će se ekstenzije odlepiti, a kod održavanja je bitan momenat čestog raščešljavanja. S obzirom da su ekstenzije zalepljene za prirodne trepavice, one traju koliko traje i prirodni ciklus vaših prirodnih trepavica. Međutim, kao i sve druge dlake na našem telu i trepavice rastu u različitim ciklusima, pa ukoliko želite da imate uvek predivne, pune i negovane trepavice, preporučujemo korekciju na 2 ili 3 nedelje. Ono što je bitno je da ne izazivaju alergijske reakcija i mogu da ih nose osobe sa najosetljivijom kožom.

Radi što lepšeg ugođaja korstimo priliku dok se klijent odmara u toku tretmana da negujemo kožu usana i regiju ispod očiju raznim anti-age i osvežavajućim maskama.