Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

PRX T-33 HEMIJSKI PILING - BIOREVITALIZACIJA KOŽE BEZ IGLE

REŠITE SE ILI UBLAŽITE IZGLED VAŠIH STRIJA, OŽILJAKA OD AKNI, BUBULJICA, BOGINJA

PRX-T 33 je medicinski preparat za hemijski piling sa precizno odmerenim količinama trihlorsirćetne kiseline i vodonik-peroksida koji omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način: nema uboda kao kod injekcionih tretmana, nema bola, ni perioda oporavka, a koža zadržava svoju prirodnu boju i teksturu. Zahvaljujući odlično izbalansiranom odnosu kozmetički aktivnih supstanci (33% TCA kiselina i hydrogen peroksid) , upotreba PRX – T33 proizvoda u tretmanima biorevitalizacije kože je moguća kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima! Dejstvo proizvoda se sastoji u stimulaciji faktora rasta fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa i oštećenja kože (nema ljuštenja kože).

NAJČEŠĆE SE PRIMENJUJE KOD:
*UBLAŽAVANJA OŽILJAKA
*MELAZME
*USPORAVANJE PROCESA STARENJA
*UBLAŽAVANJE POSTOJEĆIH BORA
*POBOLJŠANJE HIDRATACIJE KOŽE
*POPRAVLJANJE TONUSA KOŽE
*PROŠIRENIH PORA I MITISERA
*KAO REDOVNA NEGA I ODRŽAVANJE KOŽE

Tretman je bezbedan, bezbolan, bez neželjenih dejstava (alergijskih reakcija, iritacija, opekotina), rezultati su odmah vidljivi, nema perioda oporavka. Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: meoterapija, mezoniti, hijaluronski fileri, radio – talasi, laserski tretmani.
Koža nakon tretmana je neodoljivo blsitava, sveža i glatka. Procedura u zavisnosti od tretirane regije u proseku traje oko 30 minuta. 

Ovaj hemijski piling idealan je kao prvi tretman kod osoba koje imaju strah od medicinskih tretmana.