Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

PODMLAĐIVANJE ŠAKA

UKLONITE FLEKE, STARAČKE PEGE I PODMLADITE ŠAKE NAJSAVREMENIJIM METODAMA

S' obzirom da su šake deo tela koji je najviše eksponiran štetnom dejstvu Sunčevog zračenja i drugim spoljašnjim uticajima, često su one prve pogođene vidljivim znacima starenja. Najupečatljvije promene na šakama su najčešće flekice koje se nazivaju i staračke pege ili Sunčane pege. Kako dolazi do gubitka potkožnog masnog tkiva u toku normlanog procesa starenja, naše šake gube volumen, postaju naborane i opuštene.

Za podmlađivanje šaka našim pacijentima preporučujemo 3 koraka u terapiji:
*Za tretiranje opuštene kože i bora, kao i gubitak volumena na koži šaka, preporučujemo tretman hijaluronskim filerima, mezoterapiju i PRP (faktorima rasta iz sopstvene krvi), koji predstavljaju odlično rešenje da Vaše šake podmladite na potpuno prirodan i neinvazivan način.

*Za tretiranje staračkih pega i drugih diskoloracija na koži šaka koristimo hemijski piling i tretman ND YAG laserom, koji takođe deluju i na zatezanje kože na šakama.

* Za prevenciju dalje pojave znakova starenja na koži šaka i dugotrajnu negu svim našim pacijentma savetujemo zaštitu od Sunca, sa kremom za dan koja sadrži zaštitni faktor i kremom za noć sa glikolnom kiselinom.